Teknikåttan tar sommarlov!

Tävlingsåret är över. I år deltog nästan 32 000 elever, 1300 klasser  i kvalificeringstävlingen. I Göteborg gick Teknikåttans första internationella final i maj. Efter spännande semifinaler och en lika rafflande final stod Folkungaskolan, klass 8s från Linköping som segrare. Nu tar vi sats inför nästa tävlingsår. I början av september öppnar vi anmälningssidan igen! Då presenterar vi även årets tema.

Ett bra sätt att snabbt få de allra senaste informationen är att gilla teknikåttans Facebooksida, https://www.facebook.com/teknikattan  och följa Teknikåttan på Twitter @Teknik8an.

Ha en riktigt skön sommar önskar Teknikåttan!

!function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();