Huskvarnaeleverna bäst i Sverige på teknik

Klass 8M på Alfred Dalinskolan firar sin vinst!
Bild: Tekniska museet

Från början var de 20 000 tävlande elever. Efter Riksfinalens mycket spännande uppgörelse, mellan 10 av Sveriges skarpaste åttondeklassare, återstod endast en klass som kammade hem segern – Alfred Dalinskolan klass 8M.

Samtliga klasser hade ett fantastiskt samarbete och gav allt ända in i kaklet! Många av uppdragen krävde hela klassens engagemang för att samla på sig så mycket poäng som möjligt och eleverna fick lösa både teoretiska och praktiska uppgifter. Det var svettigt, utmanande och en rolig upplevelse i en häftig miljö på Tekniska museet i Stockholm.

  • 1:a pris – Alfred Dalinskolan klass 8M, Jönköping
  • 2:a pris – Södertörns friskola klass 8NV1, Huddinge
  • 3:e pris – Hammarlunden klass 8A, Hammarlunden

Stort grattis till alla som deltog!