Ny information om tävlingen 2016

Vi har arbetat på att kunna genomföra kvaltävlingen på webben i år. Vi har dock inte hunnit ända fram med att kunna säkra alla tekniska förutsättningar och krav och därför kommer vi inte att erbjuda kvaltävlingen på webben i år för alla. Vi kommer under tävlingsveckan istället att genomföra ett test av kvaltävlingen på webben, där varje lärosäte kommer att be några lärare att göra detta. Vi som arbetar med Teknikåttan hoppas på er förståelse och vi ser fram emot att kunna genomföra kvaltävlingen på webben 2017.

Gnistan-tävlingen som vi informerat om i nyheten Ny deltävling – Gnistan kommer att erbjudas alla tävlande som deltar i kvaltävlingen.

Du som anmält dig till tävlingen kommer, ett par dagar efter sista anmälningsdag den 20 januari, att få ett mejl från kontaktpersonen på lärosätet i din region med material och instruktioner för årets tävling. Det är i första hand lärosätet i din region som du ska ha kontakt med vid frågor om tävlingen.