Teknikåttans nya webb

Nya webbsajten 2015
Nya webbsajten 2015

Teknikåttans webbplats har under en tid genomgått en översyn och modernisering. Idag publicerar vi den nya webben, lite i smyg, utan buller och bång, men ändå – här är den nu!

Den nya webben kan innehålla några fel och brister i början, det är också därför vi smyger igång nu på sommaren. Efter lite finslipning och fix så finns det också visst innehåll och funktionalitet som kommer att utvecklas och läggas till efterhand.

Vi hoppas såklart att ni som använder sajten kommer att tycka att den är bättre, modernare och lättare att använda. Den är responsiv vilket innebär att den är gjord för att passa och anpassa sig till olika plattformar – smarta telefoner, surfplattor och datorer.

Med det vill vi på teknikåttan tacka för det här året och önska en glad sommar!

Synpunkter och felanmälningar kan göras till: webbredaktion@teknikattan.se