I dag är det regiontävling på 12 platser i landet!

I dag samlas ca 2000 elever och lärare runt om på Teknikåttans lärosäten för att göra upp om finalplatserna på Chamers, Göteborg senare i vår. I år har klasserna arbetat med två Klassuppgifter. Dels ett självspelande stränginstrument och dels ska de ha konstruerat en fordon i simuleringsprogrammet Algodoo som ska forcera fem kniviga banor i Hinderrallyt. Dessutom är det de sedvanliga frågorna för klasslagen att besvara.

Teknikåttan önskar alla varmt lycka till och hoppas på riktigt spännande och roliga tävlingar runt om i landet!

!function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();